Disco Night Fever neemt jullie mee terug naar de 70’s & 80’s bij Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek!

Zaterdag 8 februari 2020

20.00 – 01.00 uur

Na de 2 top edities in 2019 komt DISCO NIGHT FEVER op zaterdag 8 februari 2020 wederom naar Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek. DISCO NIGHT FEVER is een heerlijk dansfeest en neemt je mee terug naar de 70’s & 80’s. Omcirkel zaterdag 8 februari dus alvast met een glitterstift in je agenda!

Na het grote succes van de vorige edities maken we ons op voor een avond boordevol jeugdsentiment, gezelligheid en uitsluitend de allerbeste hits van toen. Dansen op Earth Wind & Fire, Cheap Trick en The Jacksons. Natuurlijk ontbreekt ook Cyndi Lauper niet, speciaal voor alle dames die willen genieten van een heerlijke avond uit….. “Girls just wanna have fun”. DISCO NIGHT FEVER neemt je mee terug naar de tijd dat de discolampen alleen nog maar groen, rood en blauw waren. De mobiele telefoons rinkelden of bliepten niet en iedereen showde zijn nieuwste danspasjes tegenover elkaar op de dansvloer. De hits uit de 70’s en 80’s staan nog steeds hoog genoteerd in alle discolijsten. Legendarisch waren de 70’s & 80’s en je kunt ze samen met al jouw vrienden en vriendinnen opnieuw beleven in de mooiste locatie die Zuidbroek rijk is. Verkleden in een op-en-top disco outfit mag, maar is niet verplicht.

Verlichte dansvloer

De sfeervolle balzaal wordt omgetoverd tot een heus discopaleis en de beste DJ’s nemen plaats achter de draaitafels. Zij zullen deze avond het allerbeste uit de kast halen en de lekkerste hits draaien. Een verlichte dansvloer uit de jaren 70 is de final touch. Alle grote hits komen voorbij. Dus oefen thuis alvast voor de spiegel jouw disco dansmoves en ga helemaal op in de tijd van toen… Disco, Soul en Rock’n Roll! Dus wil je een onvergetelijke avond uit beleven haal dan op tijd de tickets in huis en laat de voorpret beginnen.

Locatie

Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek is de mooiste locatie in de regio en ligt direct aan de A7. Het vriendelijke personeel zal jullie wederom verwelkomen voor een geweldige avond uit. Het hotel biedt de bezoekers gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Tickets

De kaartverkoop is van start gegaan en de tickets zijn online via de ticketshop te bestellen. Ook zijn er kaarten verkrijgbaar zijn aan de receptiebalie van Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek.
Kaarten kosten €17,95 inclusief servicekosten.

Tip: Combineer uw  avond uit met een á la carte diner in het Van der Valk restaurant of een verblijf in het hotel! Voor meer informatie; bel 0598 453 787 en vraag naar de mogelijkheden.

Koop hier tickets voor Disco Night Fever